Kupi abonma

Nakup primernega abonmaja omogoča časovno neomejeno parkiranje na javnih površinah, ki so za to določene, vendar pa abonma še ne zagotavlja prostega parkirnega mesta.

Vrsta abonmaja
Opis
Cena
Abonma A – stalno prebivališče
Letni abonma je na voljo vsem občanom s prijavljenim stalnim prebivališčem v občini Kranjska Gora. Ob oddaji vloge je potrebno predložiti registrsko oznako vozila, ki je registrirano na ime vlagatelja. Vlagatelj ob izpolnjevanju vseh navedenih pogojev lahko pridobi več abonmajev, za vsako vozilo svojega, ker je abonma vezan na registrsko številko, ne na lastnika. Abonma velja 12 mesecev od dneva nakupa.
30,00 €
Abonma B1 – letni, splošni
Letni abonma je namenjen vsem, ki občino Kranjska Gora pogosto obiskujejo, lastnikom nepremičnin oziroma počitniških stanovanj. Kriterij za nakup je veljavno prometno dovoljenje. Vlagatelj lahko pridobi abonma B za več vozil, za vsako vozilo svojega, ker je abonma vezan na registrsko številko, ne na lastnika.
250,00 €
Abonma B2 – polletni, splošni
Pol letni abonma je namenjen vsem, ki občino Kranjska Gora pogosto obiskujejo, lastnikom nepremičnin oziroma počitniških stanovanj. Kriterij za nakup je veljavno prometno dovoljenje. Vlagatelj lahko pridobi abonma B2 za več vozil, za vsako vozilo svojega, ker je abonma vezan na registrsko številko, ne na lastnika.
150,00 €
Abonma C1 – turistični 1-dnevni
Turistični abonma lahko kupijo vsi obiskovalci Kranjske Gore, ki v kraju ostajajo vsaj en dan. Abonma se kupi direktno na Easypark aplikaciji in ne potrebuje vloge.
10,00 €
Abonma C2 – turistični 3-dnevni
Turistični abonma lahko kupijo vsi obiskovalci Kranjske Gore, ki v kraju ostajajo vsaj 3 dni. Abonma se kupi direktno na Easypark aplikaciji in ne potrebuje vloge.
15,00 €
Abonma C3 – turistični 5-dnevni
Turistični abonma lahko kupijo vsi obiskovalci Kranjske Gore, ki v kraju ostajajo vsaj 5 dni. Abonma se kupi direktno na Easypark aplikaciji in ne potrebuje vloge.
20,00 €
Abonma C4 – turistični 10-dnevni
Turistični abonma lahko kupijo vsi obiskovalci Kranjske Gore, ki v kraju ostajajo vsaj 10 dni. Abonma se kupi direktno na Easypark aplikaciji in ne potrebuje vloge.
25,00 €
Abonma D – zaposleni / podjetje
Letni abonma lahko kupijo vsi, ki v občini Kranjska Gora nimajo stalnega bivališča, vendar so v občini zaposleni. Kriterij za nakup je veljavno prometno dovoljenje, potrdilo delodajalca o sklenjenem delovnem razmerju. Podjetje mora opravljati dejavnost v občini Kranjska Gora. Vlagatelj lahko pridobi abonma D za več vozil, za vsako vozilo svojega, ker je abonma vezan na registrsko številko, ne na lastnika.
50,00 €
Abonma GOST
Abonma je namenjen pravni osebi, ki ima registriran sedež družbe ali podružnice ali enote v Občini Kranjska Gora. Vlagatelj mora ob oddaji vloge predložiti izpis iz AJPESA, navesti želeno število abonmajev in razlog zakaj potrebuje dodatna parkirišča. Abonma se dodeli za najbližje parkirišče oz. parkirišče, kjer je omogočeno parkiranje z abonmajem C. Abonma velja za koledarsko leto. Prevzem dovolilnic(e) je možen po odobreni in plačani vlogi, 1 do 2 delovna dneva po poslanem dokazilu o plačilu.
180,00 €

Abonmaje A, B ali D lahko pridobite na preprost način preko spleta z obrazcem spodaj in jih plačate preko spleta s kreditno kartico ali preko Paypal-a. Po izpolnitvi obrazca spodaj na vaš elektronski naslov pošljemo dostop za nakup abonmaja preko aplikacije, ki ga opravite preprosto, hitro in od doma.

V kolikor ne razpolagate s plačilnimi karticami, pa se lahko poslužite fizičnega nakupa v TIC Kranjska Gora. Abonmaje lahko plačate z gotovino. 

V primeru fizičnega nakupa abonmaja A, B in D izpolnite obrazec spodaj in ga prinesite s seboj z obveznimi prilogami (glej tabelo zgoraj) v TIC Kranjska Gora med 8.00 in 16.00 uro od ponedeljka do petka.  

Nakup abonmajev C (C1, C2 in C3) je prosto dostopen preko aplikacije EasyPark (pdf) 

Obrazci in potrdila:
Obrazec za izdajo brezplačnega dovoljenja za intervencijska vozila

Potrdilo o zaposlitvi v občini Kranjska Gora:

Priloga_2_potrdilo-o-zaposlitvi-abonma-D

Več informacij:

TIC Kranjska Gora

Kupil sem abonma. Kje lahko parkiram ? 

Prijavni obrazec

Prijavi se preko spleta ali pa prenesi obrazec in izpolni v fizični obliki. Prenos

Izberi abonma:

Obvezne priloge (samo v primeru oddaje obrazca preko spleta):
- kopija prometnega dovoljenja
*abonma D: potrdilo delodajalca o sklenjenem delovnem razmerju